НАССР

Впровадження  принципів ХАССП

ПЛАН

впровадження принципів ХАССП у Чернянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Належне планування виробничих, допоміжних та побутових  приміщень для уникнення перехресного забруднення 

 ППР-1

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Стан приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування, а також заходів щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок

 ППР-2

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Вимоги до планування та стану комунікацій - вентиляції, водопроводів, електропостачання, освітлення тощо

ППР-3

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами

ППР-4

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА 

Програма - передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень

ППР-5

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Програма-передумова «Здоров’я та гігієна персоналу»

ППР-6

 

 

Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності

ППР-7

 

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби

ППР-8

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Зберігання та використання токсичних сполук і речовин

ППР-9

 

Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками

 ППР-10

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

 Зберігання та транспортування 

ППР-11

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Контроль за технологічними процесами

ППР-12

 

ПРОГРАМА-ПЕРЕДУМОВА

Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів

ППР-13